Gratis bitcoins verdienen ?

Wie wil dit nu niet? gratis bitcoins verdienen. Dit kan tegenwoordig zelfs erg eenvoudig op internet, het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding, maar deze heb je waarschijnlijk al anders kon je deze bitcoin website niet lezen ūüôā

Je kan online ook gratis bitcoins verdienen, dit zijn echter wel maar kleine bedragen maar alle kleine beetjes helpen! Uiteraard is niets gratis, je moet op de websites bepaalde dingen doen (meestal reclame bekijken)

We geven hier een overzichtje van enkele sites die we getest en goedgekeurd hebben.

Tip 1 :www.freebitco.in

Op freebitco.in kan je een keer per uur op een soort van slot machine spelen, je wint elke keer tussen de 0.00000209 BTC en de 0.20853753 BTC zodra je gespeeld hebt loopt er een teller van een een uur af en kan je opnieuw spelen.
Met de gewonnen bitcoins kans je eventueel ook nog andere gokspelletjes op de website spelen (Lager / hoger) of je kan ze opsparen om te laten uitbetalen naar je bitcoin wallet.
Dit is onze favoriet! als je enkele vrienden kunt aanraden en ze schrijven zicht ook in en verdienen wat bitcoins verdien jij er ook nog eens aan!

Verder krijg je ierder uur ook 2 lotterij tickets  en reward points die je kan inwisselen voor bitcoins of andere prijzen.

Tip 2: www.btcclicks.com

Op de website www.btcclick.com krijg je betaald op advertenties te bekijken. elke dag komener een 15 a 20 tal advertenties waarop je kan klikken en waarnaar je en korte periode dient te kijken 10 a 20 seconden.
Na het bekijken van de advertentie dien je een captcha te valideren zodat ze weten dat je ook echt kijk, meestal is dit op bepaalde fotos klikken op een simpele rekensom maken. je verdient meestal tussen de 0.00030 mBTC en de 0.00043 mBTC per advertentie.
Je kan ook extra verdienen door vrienden en kenissen aan te brengen, je krijgt dan een percentage van wat zij verdienen.

Tip 3 : MinerGate

Minergate is een programma waarbij je zelf bitcoins gaat minen op je pc, ze gebruiken hiervoor de rekenkracht van de cpu en videokaart, voor deze berekeningen krijg je een kleine vergoeding. het werkt heel eenvoudig, je dient te registreren, daarnaar download je het mine programma en dien je in te loggen, het programma kiest dan zelf welke munt ze gaan minen, ze kiezen hier automatisch voor de meest winstgevende.

Hoe sneller je videokaar of pc is, hoe meer coins je kan minen en hoe meer je zal verdienen. je kan dit programma rustig in de achtergrond laten lopen terwijl je de pc gebruikt. zeker een aanrader om eens te testen.

Tip 4 : BonusBitcoin

Op bonus Bitcoin kan je ook weer gratis satochi’s krijgen door op een knop te klikken en eventueel een captcha in te vullen. heel erg simpel dus. Bovendien hebben ze een extra 5% bonus elke dag. je krijg dan 5% extra van alles wat je de laatste 72 uren hebt verdient.
Daarnaast kan je ook nog extra bitcoins verdienen door enqu√™tes in te vullen of om in te gaan op aanbiedingen. Ook kan je nog wat extra’s verdienen door andere mensen lit te laten worden, en hun ook gratis bitcoins te laten verdienen.