MinerGate werk!

MinerGate werkt! Dat kunnen we er wel van zeggen, we hebben het nu enkele dagen getest, eerst met 1 pc maar al snel hebben we meerdere pc’s toegevoegd, gewoon de software installeren en het minen kon beginnen. Enkel op de pc’s waar gaming videokaarten inzaten hebben we een custom miner gebruikt, de Claymore GPU miner, deze gaf veel betere resultaten dan de software van MinerGate. maar alle uitleg kon je makkelijk terug vinden op de minergate website.

Verder mine je niet rechtstreeks Bitcoins maar tijdens de testen bleek de alt-coin Monero het meeste op te bregen, deze kan je dan weer op een bitcoinbeurs verhandelen naar bitcoins of eventueel euro’s voor je bankrekening.

Nu de resultaten,

ik moet wel zeggen dat ik snel 6 computers in gebruik had waarvan enkele met goede of zelfs 2 videokaarten (die ik nog had van vroeger te minen) en deze constant heb laten minen.

Na 3 dagen minen heb ik 0.00926653 BTC oftewel een goede 8 euro ermee verdient. Dit zal nu gewoon verder blijven oplopen. geen gigantisch bedrag om rijk van te worden maar wel leuk om er niet voor te moeten doen. Hierbij nog de screenshot:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *